Οι αποδράσεις στη Σαντορίνη είναι αμέτρητες. Εδώ, προτείνουμε 5 ξεχωριστές που θα σας καταπλήξουν!

Αποδράσεις στη Σαντορίνη: Οι δρόμοι του κρασιού στη Σαντορίνη

Ανακαλύψτε τα πιο ξεχωριστά οινοποιεία και παραδοσιακά κελάρια της Σαντορίνης μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας. Η περιοδεία είναι καταπληκτική όπως και ενημερωτική και γραφική ενώ η γευστική δοκιμή κρασιών που θα σας καταπλήξει!

Επιπλέον, οι οδηγοί θα σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το κρασί της Σαντορίνης και είναι σε θέση να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις που θα τους θέσετε.

Η μεταφορά από και προς τα οινοποιεία είναι άνετη και ξεκούραστη, και από μόνη της αποτελεί μια γραφική περιήγηση στο νησί της Σαντορίνης, ενώ έμπειροι οινοχόοι και ειδικοί στο κρασί θα σας παρουσιάσουν κρασιά και θα σας ενημερώσουν για την μοναδική αμπελουργία του νησιού καθώς και για τις αυτόχθονες ποικιλίες σταφυλιών. Η γευστική δοκιμή συνήθως συνοδεύεται από τοπικά προϊόντα όπως κυκλαδίτικο τυρί.

Αποδράσεις στη Σαντορίνη

Private Tour: H Σαντορίνη σε μια ημέρα

Εξερευνήστε τις ομορφιές της Σαντορίνης με τον τρόπο που επιθυμείτε, με ιδιωτική ξενάγηση και οδηγό μόνο για εσάς!

Με μια διαδρομή που είναι προσαρμοσμένη ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε να επιλέξετε προορισμούς της Σαντορίνης και να επισκεφθείτε τα πολιτιστικά, ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ζήστε τις καλύτερες σας στιγμές σε αυτό το υπέροχο νησί, με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο!

Από παραλίες με μαύρη και κόκκινη άμμο έως τα γραφικά χωριά και την απίστευτη θέα από την καλντέρα της Σαντορίνης.

παραλίες με μαύρη και κόκκινη άμμο

Κρουαζιέρα την ώρα του ηλιοβασιλέματος

Προγραμματίστε μια κρουαζιέρα στο ηφαίστείο και δείτε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Κατά την άφιξη στο ηφαίστειο ο οδηγός σας οδηγεί να εξερευνήσετε το χείλος του ηφαιστειακού κρατήρα, από όπου τα ηφαιστειακά στρώματα είναι ορατά καθώς και τα απότομα εσωτερικά τοιχώματα της καλντέρας.

Μια κρουαζιέρα του ηλιοβασιλέματος στη Σαντορίνη θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού και προτείνεται για φίλους, οικογένειες, ρομαντικά ζευγάρια ή ζευγάρια που επιθυμούν να απολαύσουν τους κρυμμένους θησαυρούς της Σαντορίνης και να εμπλουτίσουν τη μνήμη τους με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην Οία.

το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην Οία

Πεζοπορία στο ηφαίστειο

Πρόκειται για μια απόδραση που συνδυάζει πολλά από τα πιο συναρπαστικά στοιχεία της Σαντορίνης: το ηφαίστειο, τις θερμές πηγές, την απαράμιλλη θέα.

Η Σαντορίνη είναι ένα εξαιρετικό νησί, που σχηματίστηκε μετά από μία τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη που κατέστρεψε τον πολιτισμό της και οδηγώντας στη δημιουργία της καλντέρας. Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι η Σαντορίνη είναι η διάσημη χαμένη πόλη της Ατλαντίδας – η μυθική γη που βυθίστηκε στη θάλασσα χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος.

Στην κορυφή του ηφαιστείου, μπορείτε να μυρίσετε το θείο και δείτε τους καπνούς που αναδύονται. Γύρω από το χείλος του κρατήρα, υπάρχουν εργαλεία ρύθμισης από τους επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης και Παρακολούθησης του Ηφαιστείου της Σαντορίνης για τη μέτρηση και την παρακολούθηση της δραστηριότητας του ηφαιστείου.

Αποδράσεις στη Σαντορίνη

Εξερευνήστε τη Σαντορίνη με άλογο

Ζήστε τη μαγεία της ιππασίας στη Σαντορίνη και εξερευνήστε μέσα από τα μονοπάτια, μοναδικούς προορισμούς με μαγευτικά τοπία που θα σας προσφέρουν αξέχαστες αναμνήσεις.
Η τουριστική ιππασία συνδυάζει τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία και είναι μια δραστηριότητα που προσελκύει έμπειρους και αρχάριους αναβάτες. Ως εκ τούτου, οι ειδικευμένοι αναβάτες των διοργανωτών της εκδρομής, είναι πάντα κοντά σας, εξασφαλίζοντας την ασφαλή έκβασή της.

Οι ομάδες συνήθως διατηρούνται μικρές, σε τέσσερα έως πέντε άτομα, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλους, ενώ μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια ιδιωτική εκδρομή με άλογα (ιδανικό για ζευγάρια). Οι άπειροι αναβάτες ενημερώνονται για το τι πρέπει να κάνουν και τι όχι, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έχουν λίγο χρόνο για να εξοικειωθούν με τα άλογά τους πριν ξεκινήσουν.

Share
back to top