ΚΑΝΤΕ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ Ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 22860-30181
ΑΦΙΞΗ
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ
ΔΩΜΑΤΙΑ
ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΠΑΙΔΙΑ

Η υπέροχη τοποθεσία του Makris Hotel

Το Makris Hotel βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Σαντορίνης, στην περίφημη μαύρη βοτσαλωτή παραλία στο Καμάρι. Η παραλία εκτείνεται πάνω από 5 χιλιόμετρα, φθάνοντας μέχρι τον Μονόλιθο. Απολαύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα μιας εξαιρετικής παραλίας με θέα τον καταγάλανο ουρανό και τον μεθυστικό ορίζοντα.

Το τέλειο σκηνικό για χαλαρωτικές διακοπές για όλη την οικογένεια

Αυτό είναι το τέλειο σκηνικό για χαλαρωτικές διακοπές για όλη την οικογένεια, με μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και δραστηριοτήτων που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Από το Καμάρι, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα της Σαντορίνης, χωρίς τη φασαρία των Φηρών.

Μόλις μια ανάσα από την παραλία Καμάρι

Η υπέροχη τοποθεσία του Makris Hotel επιτρέπει στους επισκέπτες να αποφύγουν την αναρρίχηση πάνω και κάτω σε αμέτρητες σκάλες, αφού είναι μόλις μια ανάσα από την παραλία Καμάρι και το έδαφος είναι φιλόξενο για όλους. Στην περιοχή Καμάρι, θα βρείτε εστιατόρια, μπαρ και καφέ, καθώς και καταστήματα όλων των ειδών που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη διαμονή σας στο μέγιστο. Ακριβώς το ιδανικό μέρος για τις πιο μαγευτικές διακοπές στη Σαντορίνη!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

back to top