Κυκλάδες, χαρακτηριστική Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και φυσική ομορφιά

Από τη στιγμή που θα επισκεφθείτε τις Κυκλάδες, θα ερωτευθείτε την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και την φυσική ομορφιά. Τα τοπία είναι εντυπωσιακά, ενώ το λευκό και το μπλε είναι τα χρώματα που κυριαρχούν σε κάθε νησί των Κυκλάδων, κάνοντας το απόλυτο συνδυασμό με το βαθύ μπλε της θάλασσας του Αιγαίου. Η αίσθηση του ρομαντισμού είναι μοναδική, όπως και τα πλακόστρωτα μονοπάτια στις γειτονιές των νησιών. Μαζί με τα αρώματα από φρέσκα ανθισμένα λουλούδια, θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στον μοναδικό χαρακτήρα των Κυκλάδων!

Η Σαντορίνη είναι ένα γραφικός προορισμός

Η Σαντορίνη είναι ένας γραφικός προορισμός, με βραχώδεις σχηματισμούς και με την χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική να βρίσκει εδώ την απόλυτη εφαρμογή της. Από παντού, η θέα στην καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος είναι εκπληκτική, καθώς κάθε κτίριο ακολουθεί την άκρη του γκρεμού και προσφέρει πανοραμική θέα στο μαγευτικό τοπίο. Οι ντόπιοι της Σαντορίνης σέβονται το μοναδικό σχηματισμό των κτιρίων και ακολουθούν πιστά την υπάρχουσα αρχιτεκτονική χωρίς να επηρεάζουν τον χαρακτήρα της. Τα παράθυρα και οι πόρτες των σπιτιών βαμμένα έντονα, είτε σε μπλε ή σε άλλα φωτεινά χρώματα, ενώ οι ασβεστωμένοι τοίχοι και τα πεζοδρόμια, είναι χάρμα οφθαλμών!

Ο απόλυτος προορισμός για διακοπές

Το κυκλαδίτικο στυλ δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο. Κάθε γειτονιά φαίνεται σαν ένα αριστούργημα που ομορφαίνει τον καμβά των διακοπών σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη διαμονή σας στη Σαντορίνη, και να θαυμάσετε την ομορφιά, τη φωτεινότητα και την υπέροχη θέα. Το ιδανικό μέρος για τις απόλυτες διακοπές!

Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική

Share
back to top